Merk: SKU: 769398-02

Bestel hier het Puma X Nemen X AC Milan 4e voetbalshirt 2022 voor volwassenen en kinderen. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176. Voor volwassenen is dit voetbalshirt beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt speelt AC Milan een aantal Serie A en Coppa Italia thuiswedstrijden in 2022. Dit betreft een speciale edition voetbalshirt, dat voortvloeit uit een samenwerking met het Italiaanse modemerk Nemen en kledingsponsor Puma.

Het AC Milan 4e voetbalshirt 2022 wordt gekenmerkt door de traditionele rode en zwarte verticale banen. Deze vervagen naar de bovenkant en onderkant van het tenue. De bovenkant en onderkant van het AC Milan 4e voetbalshirt zijn namelijk wit. De overgang van deze kleuren wordt bewerkstelligd door een design van vlekken. De logo's van Puma en Nemen staan op de rechterborst en de linkerborst bevat het logo van AC Milan. Emirates Fly Better staat op het midden van het tenue. Het AC Milan voetbalshirt bevat verder een V-hals en de band aan de onderkant van de mouwen is zwart. Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Puma Dry Cell technologie. Dit systeem zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

  • dryCELL: prestatietechnologie ontworpen om vocht van het lichaam af te voeren en je tijdens het sporten vrij te houden van zweet
  • Gerecycled: Gemaakt met ten minste 20% gerecycled materiaal als een stap naar een betere toekomst
  • Midori: Gemaakt met de biobased finishing behandeling miDori® bioWick
  • Gedrukte sublimatieafbeelding
  • PUMA Cat-logo en A.C. Milan-embleem geborduurd op kledingstuk

Klik direct op de buttons om het AC Milan 4e voetbalshirt te bestellen voor volwassenen en kinderen. In deze winkels kun je het voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. 

 

Koop deze producten