Merk: SKU: 765843-03

Koop hier het nieuwste groene AC Milan 3e voetbalshirt 2022-2023 voor kinderen en volwassenen. Dit voetbalshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. Dit betreft het nieuwe uitshirt, waarin AC Milan de Serie A, Coppa Italia en Europese uitwedstrijden speelt gedurende 2022-2023. 

Het AC Milan 3e voetbalshirt 2022-2023 is olijf groen en is geïnspireerd door de stad Milaan. Het voetbalshirt bevat een design van verticale groene strepen, geïnspireerd door de strepen uit de vlag van de stad. Deze strepen zijn in verschillende vlakken op het tenue verwerkt. Het AC Milan 3e voetbalshirt bevat verder een ronde zwarte hals en ook de band aan de onderkant van de mouwen is zwart. De logo's op het tenue betreffen monochrome logo's. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het Puma logo in het fel geel en ook het AC Milan logo is groen/geel. Op het midden van het tenue prijkt het logo van Emirates Fly Better en de linkermouw bevat het logo van BitMex. In de nek op de achterzijde van het tenue staat het motto van de club: SEMPRE MILAN. De AC Milan voetbalshirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Puma Dry Cell, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

  • Normale pasvorm
  • Ingezette mouwconstructie met raglan-achternaad
  • Geribbelde ronde hals
  • Geborduurd PUMA Cat-logo op de borst en mouwen
  • Officieel teamembleem op de borst
  • Ribbels: 97% Polyester, 3% Elastaan
  • Materiaal Buitenkant: 100% Polyester

Wil jij net als de spelers van AC Milan schitteren in het AC Milan 3e voetbalshirt 2022-2023 ? Klik dan op de shops om het voetbalshirt te kopen. Hier kan je het voetbalshirt van AC laten bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de spelers! 

 

Koop deze producten