AC Milan 3e voetbalshirt 2021-2022

Koop hier het nieuwste zwarte AC Milan 3e shirt 2021-2022 voor kinderen en volwassenen. Dit voetbalshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. Dit betreft het nieuwe uitshirt, waarin AC Milan de Serie A, Coppa Italia en Europese uitwedstrijden speelt gedurende 2021-2022.

Het AC Milan 3e voetbalshirt 2021-2022 is onderdeel van het nieuwe Puma Move Faster programma, waarbij alles draait om creativiteit. Het voetbalshirt bevat dan ook een baanbrekend design. De badge van AC Milan onbtreekt namelijk op de borst. Het AC Milan 3e voetbalshirt 2021-2022 is volledig zwart en bevat een all-over print van het clublogo op de voorzijde van het tenue. Verder bevat het tenue twee brede rode banen op de borst. Hiertussen staat de naam van de club: AC MILAN! Boven de naam prijkt het Puma logo in het rood en het logo van de kledingsponsor komt ook terug op de schouders. Op de schouders bevinden zich ook twee diagonale Puma formstripes. Op het midden van het tenue staat het Emirates Fly Better logo van Fly Emirates. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt staat wel het logo van de club. Verder bevat het voetbalshirt een ronde hals. De AC Milan voetbalshirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Puma Dry Cell, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

  • Ronde hals met geribbeld materiaal aan de achterkant en shell-materiaal aan de voorkant
  • Vochtafvoerende dryCELL-technologie
  • Officieel AC Milan-clublogo in reliëf op de voorkant en mouwen
  • Officieel AC Milan-logoprint aan de nek
  • AC MILAN-woordmerk op de voorkant
  • PUMA Cat-logo midden op de borst en op beide mouwen

Wil jij net als Ibrahimovic, Giroud, Kessie, Hernández, Tonali, Tomori, Diaz, Kjaer, BAllo-Touré, Rebic en andere sterspelers schitteren schitteren in dit zwarte AC Milan uitshirt? Klik dan op de shops om het shirt te kopen. Hier kan je het voetbalshirt van AC laten bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de spelers!