Ijsland thuisshirt 2020-2021

Bestel hier het officiële Ijsland thuisshirt 2020-2021 voor kinderen en volwassenen. Dit tenue kan je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL.  In dit voetbalshirt speelt het nationale elftal de EK 2020 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 gedurende 202020-2021.  In dit tenue speelt het Ijslandse voetbalelftal dus ook de Nations League wedstrijden. Puma is sinds 2020 de kledingsponsor van het nationale elftal. 

Het nieuwe Ijsland thuisshirt is dit jaar overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de verschillende verticale vlakken met een brushed print. Deze vlakken hebben verschillende tinten blauw en zijn dus ook uitgerust met een brushed effect. Daarnaast bevat de body van het tenue een design van dunne, rode verticale lijnen. Het Ijsland voetbalshirt bevat bovendien een toelopende v-hals. De mouwen zijn blauw met aan de onderkant een blauwe band. Het Puma logo staat zowel op de rechterborst als op beide mouwen. De linkerborst bevat een speciaal embleem van de voetbalbond van het land. Het logo van de KSI wordt gekenmerkt door een afbeelding van  de vier beschermheren van de vier provincies van het land: de gier, de reus, de draak en de stier. De achterkant van het shirt bevat de leus van de supporters: FYRIR ISLAND. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor de perfecte verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als Sigthorsson, Finnbogason en Sigurdsson schitteren in dit nieuwe shirt? Klik dan op de shops om het shirt te bestellen. Hier heb je de mogelijkheid je Ijsland shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of die van één van de spelers. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt! Directe levering!