Hongarije thuis shirt 2020-2021

Bestel hier het Hongarije thuisshirt voor 2020-2021 voor volwassenen en kinderen. Dit shirt kan je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen. In dit voetbalshirt speelt het Hongaarse elftal de Euro 2020 wedstrijden en de interlands ter voorbereiding op het WK van 2022 gedurende 2020-2021. In dit tenue werkt het Hongaarse elftal ook de Nations League wedstrijden af. 

Het Hongarije shirt van adidas is geïnspireerd door het adidas Condivo 20 template. Het shirt wordt gekenmerkt door de dunne, rode golven over het tenue. Deze banen hebben verschillende diktes en wisselen elkaar af. De golven staan symbool voor de Donau, die door het land en de hoofdstad Boedapest stroomt. De bies aan de onderkant van de mouwen is breed en rood. Daarnaast bevat het tenue een v-hals in de andere kleuren van de Hongaarse vlag. Deze is groen/wit. Op de borst prijken de logo's van de Hongaarse voetbalbond en adidas. Daarnaast is het tenue uitgerust met het wapen van het land. De achterkant van het tenue van Hongarije bevat in de nek de naam van het land in het Hongaars: ''Magyarország." Dit shirt wordt vanaf nu gedragen door spelers als Dzsudzsak, Salai, Kleinheisler en Nikolic. Het tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil je dit voetbalshirt bestellen? Klik dan direct op de buttons. In deze shop kan je het tenue van Hongarije ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!