PAOK Saloniki uitshirt 2021-2022

Bestel hier direct en snel het PAOK Saloniki uitshirt 2021-2022 voor volwassenen. Dit tenue is onderdeel van de PAOK Saloniki voetbalshirts 2021-2022. In dit tenue speelt PAOK FC de wedstrijden in de Griekse Super League, de beker en in Europa gedurende 2021-2022. 

Het PAOK Saloniki uitshirt is dit seizoen volledig zwart en bevat een witte y-hals. Ook de horizontale band over de borst is wit en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. De band op de borst wordt geflankeerd door twee dunnere horizontale lijnen. Verder bevat het uittenue een all-over print van geometrische vormen, welke verwijzen naar de vleugels van de adelaar uit het clublogo. De rechterborst en de schouders bevatten het logo van Macron en de linkerborst bevat de badge van de club. Op het midden van het PAOK FC thuisshirt staat het logo van sponsor Stoiximan. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt is de naam van de club verwerkt: PAOK FC. Dit tenue bestaat voor 100% uit een softlock polyester. Bovendien is het tenue uitgerust met mPerformance technologie, welke zorgt voor de perfect ventilatie en afvoer van vocht. 

Klik direct op de buttons om het PAOK Saloniki uitshirt 2021-2022 te bestellen. In deze winkels kun het de tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!