Griekenland voetbalshirt 2020-2021 kinderen

Bestel hier het Griekenland voetbalshirt en tenue van Nike voor kinderen. Dit tenue kan je bestellen voor verschillende leeftijden, namelijk voor KIDS van 6, 7, 8,9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Het shirt is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Dit tenue wordt door het Griekse elftal gedragen tijdens de interlands in de periode 2020-2021. 

Het Griekenland voetbalshirt is wit en wordt gekenmerkt door de brede, blauwe, diagonale blauwe band van de linker schouder naar de rechter onderkant van het tenue. Ter hoogte van het midden van het tenue splitst deze band zich uit in dunnere strepen, geïnspireerd door het logo van de voetbalbond van Griekenland en de Griekse vlag. Het Griekenland tenue is verder uitgerust met een ronde hals met aan de achterkant een v-opening. Verder wordt het tenue gekenmerkt door de zigzag traping aan de zijkanten van het voetbalshirt. Dit is iconisch voor het nieuwe template van Nike. De swoosh van Nike staat in het zwart op de rechterborst en het logo van de Griekse bond op de andere borst. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor ventilatie en afvoer van vocht.

Wil je net als Sokratis Papastathopoulos, Manolas, Mitroglou, Rota, Fountas, Pavlidis en andere spelers schitteren in dit tenue? Klik dan direct op de buttons. In deze winkels kun je het Griekenland voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer.