Merk: SKU: 58563755

Bestel hier het nieuwste Macron Sportswear Georgië voetbalshirt 2022-2023 voor volwassenen. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt speelt het Georgische voetbalelftal de Nations League, EK kwalificatie- en oefenwedstrijden in 2022-2023.

Het Georgië thuisshirt 2022-2023 is wit en wordt gekenmerkt door de brede, verticale, rode baan over het midden van het voetbalshirt. Deze baan wordt op het midden onderbroken. De ronde hals van het voetbalshirt is ook rood en over de mouwen loopt bovendien een rode taping. Deze wordt geflankeerd door dunnere, zwarte lijnen. Verder bevat het voetbalshirt een all-over print van dunne stippen, verwijzend naar het St. George kruis. Op de rechterborst (zwart) en de mouwen (wit) prijkt het logo van Macron. De linkerborst is uitgerust met het logo van de Georgische voetbalbond, de Sakartvelos Fechboertis Federatsis (GFF). Het tenue bevat bovendien verschillende details. Op het midden van de borst staat de tekst: მე ვარ საქართველო” (Ik ben een Georgiër) en de achterzijde van het tenue bevat de tekst: ''“ძალა ჩემშია” (De kracht zit in mij). Dit voetbalshirt bestaat voor 100 % uit polyester en is uitgerust met de MPerformance technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. 

Klik direct op de buttons om het Georgië thuisshirt te bestellen. In deze winkels kun je het voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!