Merk: SKU: 58563757

Bestel hier het nieuwste Macron Sportswear Georgië 3e voetbalshirt 2022-2023 voor volwassenen. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt speelt het Georgische voetbalelftal de Nations League, EK kwalificatie- en andere uitwedstrijden in 2022-2023.

Het Georgië 3e voetbalshirt is zwart en bevat een brede, verticale, grijze band over het midden van het tenue. Ook dit voetbalshirt bevat een all-over print van kleine kruizen, verwijzend naar het St. George kruis. De Chinese kraag van het voetbalshirt is rood en de schouders bevatten een grijze taping. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van Macron. De linkerborst is uitgerust met het logo van de Georgische voetbalbond, de Sakartvelos Fechboertis Federatsis (GFF). Het tenue bevat bovendien verschillende details. Op het midden van de borst staat de tekst: მე ვარ საქართველო” (Ik ben een Georgiër) en de achterzijde van het tenue bevat de tekst: ''“ძალა ჩემშია” (De kracht zit in mij). Dit voetbalshirt bestaat voor 100 % uit polyester en is uitgerust met de MPerformance technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. 

Klik direct op de buttons om het Georgië 3e voetbalshirt te bestellen. In deze winkels kun je het voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!