Merk: SKU: 346

Koop hier het nieuwste Red Star Paris retro voetbalshirt van COPA Football. Dit retro shirt is geïnspireerd door het voetbalshirt van Red Star FC van het seizoen 1991-1992. Het shirt kan je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze shops kan je het voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. 

Het Red Star-shirt is gebaseerd op het voetbalshirt uit het seizoen 1991/92. Het Red Star Paris Shirt is grotendeels groen en heeft witte details. De V-hals is in het wit en de inzetstukken op de mouwen zijn ook in het wit. Daarnaast is dit Red Star shirt te herkennen aan de naam van de toenmalige sponsor, RTL, midden op de borst. Op de linkerborst staat het embleem van de Franse club Red Star FC uit Parijs. 100% Polyester.

 In het seizoen 1991-1992 speelde Red Star in Lique 2 en eindigde dit seizoen als 13. In de Coupe de France stopte Red Star na verlenging via AS Cannes. Tot de selectie behoorden spelers als Safet Susic, Sergey Rodionov en de getalenteerde Steve Marlet.