Paris Saint Champions League Germain trainingspak 2018-2019 - kinderen

Koop hier het nieuwste PSG trainingspak voor kinderen. Dit trainingspak kan je vanaf nu bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Dit pak wordt door spelers als Neymar JR, Silva, Draxler, Di Maria, Cavani, Mbappé en andere spelers gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden gedurende 2018-2019. Het pak kan je bestellen in de volgende kindermaten: 122, 128, 140, 152, 164 en 176. Dit trainingspak voor KIDS bestaat uit een jack en een trainingsbroek. 

Het trainingsjack van PSG is fel rood en wordt gekenmerkt door de baseball collar. Verder bevat het jack twee zakken en bevindt zich over de schouders en mouwen een flitsende, zwarte strip. Deze strip is weer verdeeld in dunnere strepen. Op de borst van het jack prijken de logo's van de club en JORDAN BRAND. De mouwen van dit jack zijn zogenaamde raglanmouwen, welke strak om de armen vallen, maar waardoor je nog wel voldoende bewegingsvrijheid hebt. De achterzoom van het jack is wat langer en biedt de optimale bescherming.

De trainingsbroek van het pak is ook zwart met aan de zijkanten een rode strip. Ook deze broek bevat twee zakken aan de zijkanten, om dingen in op te bergen. Op de broek prijken ook weer de logo's van JORDAN BRAND en de club. De bovenkant van de trainingsbroek van PSG bevat een tailleband, waarmee je de pasvorm perfect aan kan passen. De onderkant van de broek is uitgerust met enkelritsen, waardoor je de trainingsbroek makkelijker over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. Dit pak bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Dri Fit technology van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.