SKU: DN2815-418SUIT

Koop hier het Nike Paris Saint Germain trainingspak 2022-2023 voor kinderen of volwassenen. Het Paris Saint Germain trainingspak kan je vanaf nu kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. Dit betreft het trainingspak dat door de spelers gedragen wordt tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de  Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League wedstrijden gedurende het seizoen 2022-2023. 

De Paris Saint Germain training sweater 2022-2023 is geheel blauw en heeft het Nike Strike template. De training sweater is geheel blauw en bevat een hoge hals met daaronder een ronding. De hals bevat een rits tot de borst en op de borst staan de logo's van de club en Nike. De mouwen van de training sweater bevatten een all-over print van ruiten. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten, waardoor de training sweater nog strakker om het lichaam valt. De mouwen betreffen bovendien raglanmouwen, welke goed meebewegen met de bewegingen van de armen en schouders, zodat de spelers voldoende bewegingsvrijheid hebben. 

Deze Nike Paris Saint Germain trainingsbroek is geheel blauw  en bevat de kenmerken van het Nike Strike template. De trainingsbroek bevat op de onderkant namelijk een all-over print van ruiten. Dit geometrische design is kenmerkend voor het Nike Strike template. Verder bevat deze Paris Saint Germain trainingsbroek twee zakken aan de zijkanten.  Deze Paris Saint Germain trainingsbroek heeft een strakke pasvorm. Daarnaast zijn de logo's van de club en Nike vertegenwoordigd op de broek. Bij de onderkant van de Nike trainingsbroek zitten strakke elastische sluitingen zodat de broek strak blijft zitten. Deze zijn ook uitgevoerd met een rits, zodat je ze makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen. De bovenkant van de trainingsbroek van Paris Saint Germain bevat een Nike FlyVent tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. Het trainingspak bestaat voor 91% uit polyester en 9% uit spandex en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

Klik direct op de buttons om het Nike Paris Saint Germain trainingspak 2022-2023 te bestellen voor kinderen en volwassenen!

 

Koop deze producten