Paris Saint Germain training shirt 2018-2019 - Grijs/Roze

Koop hier het grijs/roze PSG trainingsshirt voor 2018-2019 voor kinderen of volwassenen. Dit training shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Dit shirt is dus beschikbaar voor alle leeftijden.

Dit betreft het shirt, welke door de club wordt gebruikt als trainingsshirt in de voorbereiding op de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League wedstrijden gedurende 2018-2019 Het shirt van Nike heeft dit jaar een flitsend design. Het training tenue is namelijk grijs met roze accenten en een ronde hals. De achterkant van de crew neck bevat een roze lijn en over de schouders loopt bovendien een roze lijn, welke verdeeld is in horizontale strepen. Verder zijn de logo's van de club, Nike en Fly Emirates vertegenwoordigd op dit shirt. De mouwen van dit training shirt betreffen raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om de armen en schouders en bewegen perfect mee met het lichaam.

Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology voor een optimale prestatie. Wil jij net als Neymar JR, Mbappé, Di Maria, Draxler, Verratti, Cavani, Silva of andere spelers van de Franse club schitteren in dit shirt? Klik op de button(s) om het shirt te kopen!