Paris Saint Germain Champions League training top - kinderen

Koop hier de nieuwe zwarte Paris Saint Germain Champions League trainingssweater voor 2018-2019 voor kinderen. Deze trainingssweater kan je bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar. Deze training top van PSG kan namelijk kopen in de volgende kindermaten: 122, 128, 140, 152, 164 en 176.

Dit betreft de sweater, welke door de club wordt gebruikt als drill top in de voorbereiding op de Champions League thuis- en uitwedstrijden gedurende dit seizoen. De zip training sweater is zwart met zilveren accenten en een hoge hals. De zilveren accenten komen vooral terug in de strip over de mouwen en schouders. Deze strip is weer verdeeld in dunne strepen. De hoge hals bevat een rits tot de borst. Verder zijn de logo's van de club en JORDAN BRAND vertegenwoordigd op deze sweater. De mouwen van deze top zijn zogenaamde raglanmouwen en vallen strak om de armen. Bovendien bewegen de mouwen perfect mee met de bewegingen van de armen door het elastische materiaal. De mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten, waardoor de top super strak om het lichaam valt. Wil jij net als Neymar, Draxler, Di Maria,  Verratti, Mbappé, Cavani, Silva of andere spelers van de Franse club schitteren in deze top?

Klik op de button(s) om de sweater te kopen! Deze tops bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology!