Paris Saint Germain 4e voetbalshirt Jordan Brand 2020 - Kinderen

Koop hier het zwarte Paris Saint Germain 4e voetbalshirt van Jordan Brand voor kinderen. Dit tenue kun je vanaf nu bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Het tenue is namelijk beschikbaar in de volgende kindermaten: Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. In dit shirt speelt Paris Saint Germain de Champions League en Ligue 1 thuiswedstrijden in de tweede seizoenshelft van 2019-2020, dus van januari tot mei 2020. 

Het Paris Saint Germain vierde tenue is dit jaar een ode aan de NBA en Frankrijk. Op 24 januari 2020 vindt de eerste NBA wedstrijd ooit in Parijs plaats. De Charlotte Hornets nemen het in de AccorHotels Arena op tegen de Milwaukee Bucks. De NBA kleuren, wat ook de kleuren van de Franse vlag zijn, komen dan ook terug in het design van het tenue. Het voetbalshirt is zwart en wordt gekenmerkt door de rode, witte en blauwe band over het midden van het tenue. Dit design is geïnspireerd door het design van het thuisshirt van PSG. Verder is het tenue uitgerust met een Vapor hals. Dit is een combinatie tussen een rechte en diagonale hals. De rechterborst bevat het logo van Jordan Brand. Dit betreft de iconische jumpman. Jordan Brand is onderdeel van het merkenportfolio van Nike en is van origine een basketbalmerk. De andere borst bevat het logo van de club in het zwart/wit en op het midden van het tenue staat hoofdsponsor ALL. De binnenkant van de hals bevat de naam van de club, waarbij de jumpman van Jordan fungeert als een A. De Paris Saint Germain voetbalshirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil je net als sterren als Icardo, Neymar JR, Mbappé, Icardi, Cavani, Draxler, Di Maria, Verratti en andere sterren in dit shirt schitteren? Klik dan direct op de buttons!