Paris Saint Germain 4e voetbalshirt Jordan Brand 2021 - Kinderen

Koop hier het roze Paris Saint Germain voetbalshirt voor kinderen van Jordan Brand. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Het voetbalshirt is namelijk beschikbaar in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176. In dit shirt speelt Paris Saint Germain de Champions League en Ligue 1 wedstrijden in de tweede seizoenshelft van 2020-2021, dus van januari tot mei 2021.

Het nieuwe Paris Saint Germain 4e voetbalshirt 2021 vindt haar inspiratie in het sterrenstelsel en symboliseert de vooruitstrevendheid, de creativiteit en de ambitie van de club. Het voetbalshirt is overwegend roze (Hyper Pink) met een paarse (Psychic Purple) print. De paarse print vormt het silhouet van een olifant en dit gedeelte is weer geïnspireerd door de print op de Nike Jordan III sneakers uit de jaren '80. Verder bevat het tenue ook zwarte accenten. De hals is zwart en ook de band aan de onderzijde van de mouwen is zwart. Bovendien bevat het roze Paris Saint Germain voetbalshirt een zwarte zigzag taping aan de zijkanten van het tenue. De rechterborst bevat het logo van Jordan Brand. Dit betreft de iconische jumpman. Jordan Brand is onderdeel van het merkenportfolio van Nike en is van origine een basketbalmerk. De andere borst bevat het logo van de club in het paars/roze en op het midden van het tenue staat hoofdsponsor ALL. De binnenkant van de hals bevat de naam van de club, waarbij de jumpman van Jordan fungeert als een A. De Paris Saint Germain voetbalshirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil je net als sterren als Icardo, Neymar JR, Mbappé, Icardi, Draxler, Di Maria, Verratti en andere sterren in dit shirt schitteren? Klik dan direct op de buttons!