Paris Saint Germain 4e voetbalshirt 2022-2023 Jordan Brand

Bestel hier direct het Paris Saint Germain 4e voetbalshirt 2022-2023 voor volwassenen en kinderen. In dit voetbalshirt speelt PSG een aantal Ligue 1, Coupe de France en Champions League uitwedstrijden in 2022-2023. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen en de maten XS, S, M, L, XL en XXL voor volwassenen.

Het Jordan Brand Paris Saint Germain 4e voetbalshirt 2021-2022 is geïnspireerd door de basketbaloutfits van de Chicago Bulls in de jaren '90. Het voetbalshirt is wit en bevat verder ook de andere clubkleuren van Paris Saint Germain. Deze kleuren (rood en donkerblauw) komen terug in de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen. De binnenkant van de hals bevat een print van de Franse vlag met de naam van de stad: PARIS. De rechterborst bevat het logo van Jordan Brand en de linkerborst de badge van de club. Hoofdsponsor ALL staat op het midden van het voetbalshirt en de linkermouw bevat het logo van subsponsor QNB. De Paris Saint Germain voetbalshirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze voetbalshirts hebben een normale pasvorm. 

Wil je net als sterren als Icardi, Messi, Neymar JR, Mbappé, Wijnaldum Draxler, Di Maria, Verratti en andere sterren in dit voetbalshirt schitteren? Klik dan direct op de buttons!