Merk: SKU: DH7471-101

Bestel hier direct het Paris Saint Germain 4e voetbalshirt 2022-2023 voor volwassenen en kinderen. In dit voetbalshirt speelt PSG een aantal Ligue 1, Coupe de France en Champions League uitwedstrijden in de tweede seizoenshelft van het seizoen 2022-2023. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen en de maten XS, S, M, L, XL en XXL voor volwassenen.

Het Paris Saint Germain 4e voetbalshirt 2022-2023 is zwart met een design van flitsende gele lijnen. De zwarte kleur is geïnspireerd door de avondwedstrijden van Paris Saint Germain en de opvallende gele lijnen symboliseren het licht van de Eiffeltoren en de lampen in de lichtstad. Het Paris Saint Germain 4e voetbalshirt bevat een ronde hals en de binnenkant van de hals bevat de naam van de stad: PARIS. De rechterborst bevat het logo van Jordan Brand en de linkerborst het logo van Paris Saint Germain. Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: zwart/geel. Hoofdsponsor Qatar Airways staat op het midden van het voetbalshirt. Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

  • Ventilerend materiaal met Nike Dri Fit technologie voert zweet weg van je huid voor snellere verdamping, zodat je droog en comfortabel blijft.
  • Het replicadesign is geïnspireerd door het voetbalshirt dat de spelers dragen.
  • 100% polyester
  • Kan in de wasmachine
  • Geïmporteerd
  • Weergegeven kleur: Zwart/Geel
  • Stijl: DR3969

Klik direct op de buttons om het Paris Saint Germain 4e voetbalshirt voor volwassenen en kinderen te bestellen. In deze winkels kun je het voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer.

Koop deze producten