SKU: CK7825-612

Bestel hier direct het Paris Saint Germain Jordan Brand voetbalshirt voor volwassenen en kinderen. Dit tenue fungeert dit jaar als 3e shirt. In dit voetbalshirt speelt Paris Saint Germain vooral de uitwedstrijden in de Champions League gedurende 2020-2021, maar ook een aantal wedstrijden in de Franse Ligue 1 en Coupe de France. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. 

Het Paris Saint Germain 3e voetbalshirt is dit jaar geïnspireerd door de kleur van de Nike Air Jordan schoenen, die Michael Jordan droeg tijdens zijn eerste wedstrijden voor de MLS All Stars in 1992. De body van het voetbalshirt is bordeaux rood/paars en bevat een design van dunne, verticale strepen. De mouwen zijn een combinatie van wit en zwart en verder is het tenue uitgerust met een zwarte v-hals. De rechterborst bevat het logo van Jordan Brand. Het merk is onderdeel van het merkenportfolio van Nike en is dit jaar verantwoordelijk voor de Champions League collectie van de Franse club. De linkerborst bevat de badge van de Franse kampioen in het zwart/goud. Op het midden van het tenue prijkt sponsor ALL. De binnenkant van de hals is uitgerust met de naam van de club: PARIS. Daarbij fungeert de jumpman van Jordan Brand als letter A. De binnenkant van de hals bevat bovendien het clublogo. De Paris Saint Germain voetbalshirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil je net als sterren als Neymar, Mbappé, Icardi, Di Maria, Bakker, Paredes, Florenzi, Marquinhos, Verratti, Draxler en andere spelers en andere sterren in dit shirt schitteren? Klik dan direct op de buttons!

Koop deze producten