Olympique Marseille 3e shirt 2018-2019

Bestel hier het licht blauwe Olympique Marseille shirt voor 2018-2019 van PUMA. Dit shirt wordt door Marseille gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Ligue 1, Coupe de Ligue en Coupe de France gedurende dit seizoen. Bovendien wordt het shirt in de uitwedstrijden in Europa gedragen. Dit shirt kan je zowel voor kinderen als volwassenen kopen.

Het voetbalshirt is licht blauw met een melange achtige print. Deze print is een verwijzing naar de zee. Daarnaast bevat het shirt een ronde hals met donker blauwe details.  Uniek aan het shirt is het logo van L'OM op de linker borst. Dit betreft het embleem die de club had bij de oprichting in 1899. De rechter borst bevat het performance logo van PUMA en dit logo komt ook weer terug op de schouders en mouwen. Hoofdsponsor ORANGE verisert het midden van het tenue. Dit shirt wordt vanaf nu gedragen door sterren als Sarr, Payet, Mitroglu, Thauvin, Sakai en andere sterren van de Zuid Franse club. Het nieuwe tenue is uiteraard uitgerust met de Dry Cell technologie van Puma, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

Klik op de button om dit shirt exclusief te kopen voor volwassenen en kinderen. Hier kan je ook je Marseille shirt laten bedrukken met de naam en het nummer van jouw favoriete speler!