Olympique Marseille 3e shirt 2019-2020 - Zwart

Bestel hier het zwarte Olympique Marseille shirt voor 2019-2020 van PUMA. Dit shirt wordt door Marseille gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Ligue 1, Coupe de Ligue en Coupe de France gedurende dit seizoen. Bovendien wordt het shirt in de uitwedstrijden in Europa gedragen. Dit shirt kan je zowel voor kinderen als volwassenen kopen. Het shirt is namelijk beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. 

Het nieuwe Olympique Marseille 3e shirt voor 2019-2020 is geheel zwart en bevat over de borst een all-over print. Dit betreft een patroon van lijnen, die kriskras door elkaar heenlopen. Deze lijnen staan symbool voor de architectuur van een bekend museum in Marseille, het Mucem. Het Olympique Marseille 3e tenue voor 2019-2020 is verder uitgerust met een v-hals en de logo's op het voetbalshirt zijn oranje. De rechter borst bevat het performance logo van PUMA en dit logo komt ook weer terug op de schouders en mouwen. Hoofdsponsor ORANGE versiert het midden van het tenue. De linkerborst bevat het embleem van de club en de onderkant van het tenue is uitgerust met een speciaal embleem ter ere van het 120 jarig bestaan van de club. Dit shirt wordt vanaf nu gedragen door sterren als Sarr, Payet, Mitroglu, Thauvin, Sakai en andere sterren van de Zuid Franse club. Het nieuwe tenue is uiteraard uitgerust met de Dry Cell technologie van Puma, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

Klik op de button om dit shirt exclusief te kopen voor volwassenen en kinderen. Hier kan je ook je Marseille shirt laten bedrukken met de naam en het nummer van jouw favoriete speler!