Merk: SKU: IT5164SUIT

Bestel hier het officiële adidas Olympique Lyon trainingspak 2024-2025 voor volwassenen. Dit trainingspak wordt door Lyon gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in Ligue 1 en de Coupe de France gedurende het seizoen 2024-2025. Dit trainingspak is beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. 

De Olympique Lyonnais training sweater 2024-2025 heeft alle kenmerken van het adidas TIRO24 template. De training sweater is wit en bevat op de zijkanten een golvend vlak. Dit vlak is rood en de mouwen zijn blauw. Het vlak op de zijkanten bevat een graphic print. De rechterborst bevat het adidas logo, de linkerborst het logo van de club en op de schouders staan de adidas trademark strepen in het wit. De training sweater heeft een hoge hals met een rits tot de borst en de mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten voor de perfecte pasvorm. De stof van de training sweater betreft 100% (gerecycled) polyester en bevat de adidas AeroReady technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat vocht naar de buitenkant wordt getransporteerd en voor ventilatie. De training sweater heeft een slimfit pasvorm!

De Olympique Lyon trainingsbroek 2024-2025 heeft alle kenmerken van het adidas TIRO24 template. De trainingsbroek is blauw en bevat aan de bovenkant een golvend vlak. Dit vlak is rood en bevat een speciale graphic print. De adidas strepen staan op de onderkant van de trainingsbroek en zijn wit. Ter hoogte van de heupen staan de logo’s van de club en adidas in dezelfde kleur. De trainingsbroek bevat aan de bovenkant een tailleband met trekkoord, waarmee je de pasvorm kunt aanpassen. De trainingsbroek is bovendien uitgerust met zakken met ritsen, waarin je spullen op kunt bergen. De onderkant bevat enkelritsen, zodat je de trainingsbroek nog makkelijker over je voetbalschoenen of sneakers aan en uit kunt doen. Deze trainingsbroek heeft een toelopende pasvorm. Dit betekent dat de trainingsbroek vooral strak om de kuiten en enkels valt.  De trainingsbroek bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. 

Klik direct op de buttons om het adidas Olympiqye Lyon trainingspak 2024-2025 te bestellen!