Merk: SKU: IB0931

Bestel hier het officiële adidas Olympique Lyon trainingspak 2023-2024 voor volwassenen en kinderen. Dit trainingspak wordt door Lyon gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in Ligue 1 en de Coupe de France gedurende het seizoen 2023-2024. Dit trainingspak is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. 

De Olympique Lyon training sweater 2023-2024 heeft alle kenmerken van het adidas TIRO23 template. De training sweater is blauw met roze accenten. Het vlak aan de bovenkant van de mouwen is roze. De adidas strepen op de mouwen zijn wit. Op de borst staan de logo's van Olympique Lyon en adidas. De Olympique Lyon training sweater heeft een semi hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten. Wanneer je je duimen hierdoorheen doet, valt de training sweater nog meer getailleerd. De achterkant van de training sweater is iets langer voor de optimale bescherming. 

De Olympique Lyon trainingsbroek 2023-2024 is blauw en heeft alle kenmerken van het adidas TIRO23 template. De trainingsbroek bevat aan de zijkanten een roze vlak en de adidas strepen op de zijkanten zijn wit. De trainingsbroek bevat ook de logo's van de club en adidas ter hoogte van de heupen. De Olympique Lyon trainingsbroek is verder uitgerust met een tailleband aan de bovenkant. Met deze band kan de pasvorm van de trainingsbroek aangepast worden. De onderkant van de trainingsbroek bevat enkelritsen, waarmee je de broek nog makkelijker over je sneakers en voetbalschoenen aan en uit kunt doen. De trainingsbroek is daarnaast uitgerust met twee zakken. Het Olympique Lyon trainingspak bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Klik direct op de buttons om het adidas Olympiqye Lyon trainingspak 2023-2024 te bestellen!