SKU: 58553912

Bestel hier direct en snel het OGC Nice thuisshirt 2022-2023 voor volwassenen. Dit voetbalshirt is onderdeel van de OGC Nice voetbalshirts 2022-2023. In dit voetbalshirt speelt OGC de Ligue 1 en Coupe de France thuiswedstrijden in de Allianz Riviera gedurende het seizoen 2022-2023. Dit OGC Nice tenue kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. 

Het OGC Nice thuisshirt 2022-2023 wordt gekenmerkt door de dunne verticale rode en zwarte banen. Deze banen vervagen naar de linker bovenkant en rechter onderkant. De mouwen van het voetbalshirt zijn zwart met aan de onderkant een subtiele witte en rode lijn. Het voetbalshirt bevat bovendien een polokraag met een witte en rode lijn. Op de rechterborst en de mouwen staat het logo van Macron en de linkerborst bevat het logo van de club. Hoofdsponsor INEOS staat op het midden van het voetbalshirt. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt staat het motto van de club: ''ISSA NISSA''. De binnenkant van de hals bevat een label met daarin het clublogo. Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

  • Geribbelde polokraag
  • Ademende mesh-inzetstukken
  • OFFICIEEL GELICENTIEERD PRODUCT | Dit officiële, gecertificeerde product is ontworpen en gemaakt door Macron voor en in nauwe samenwerking met de Club. Het voldoet aan de strengste normen van authenticiteit en traceerbaarheid in de toeleveringsketen.
  • Siliconen clubbadge
  • Dye-sub print
  • High-tech stof speciaal ontworpen voor wedstrijdtenues. Het is licht, zeer kneedbaar en scheurvast. Gegarandeerd supersnel droog.

 

Klik direct op de buttons om dit OGC Nice voetbalshirt te bestellen. In deze winkels kun je de tenues van de Franse club ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!