Frankrijk Vapor Aeroswift voetbalshirt 2018-2019

Koop hier het authentic Frankrijk vapor match voetbalshirt van het Franse nationale elftal Het authentic shirt is het shirt dat de spelers van het nationale elftal ook daadwerkelijk dragen tijdens de wedstrijden. Dit betreft dus niet de replica versie. De authentic shirts van Frankrijk zijn duurder dan de replica versie, omdat deze zijn uitgerust met het zogenaamde Aeroswift systeem van Nike. Dit systeem zorgt allereerst voor een nog betere ventilatie. Dit systeem bestaat namelijk uit een combinatie van zowel enkel als dubbel gebreide garen. In de zones waar de meeste ventilatie nodig is, heeft Nike gebruik gemaakt van enkele garen en op de plekken waar het shirt wat steviger moet zijn, is er gebruik gemaakt van dubbele garen. Voordelig aan de technologie is dat het shirt 10% lichter is dan eerdere authentic shirts van Nike, het bevat 50% meer stretch en de shirts drogen 25% sneller. Het nieuwe garen heeft verder een geborstelde kwaliteit, waardoor het zeer aangenaam voelt tegen de huid.

Dit betreft het thuisshirt van het Franse nationale elftal. dit is het tenue waarin Les Bleus de thuiswedstrijden spelen tijdens het WK van 2018 en de periode 2018-2019. Het Frankrijk thuisshirt is geheel blauw, waarbij de mouwen een lichtere tint blauw hebben dan de body van het shirt. Over de schouders en mouwen bevindt zich een opvallend patroon van zigzagstrepen. Verder wordt het shirt gekenmerkt door de diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. Deze hals bevat bovendien een knoopje. De binnenkant van de kraag bevat een strip in de kleuren van de Franse vlag en deze vlag is ook op de achterkant van het tenue zichtbaar. Op de borst prijken de logo's van Nike en de Franse FFF. Boven het embleem van de Franse bond prijkt een ster, welke verwijst naar het gewonnen WK van 1998. De binnenkant van het tenue bevat nog een extra detail. Hierin is namelijk een zeshoek verwerkt, de vorm van het land Frankrijk met de leus van het nationale elftal: ''Nos differences nous unissent.''

Wil je net als Mbappé, Griezmann, Pogba en andere sterren in dit tenue floreren? Klik dan op de buttons. In deze shops kan je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!