Merk: SKU: 58554648

Bestel hier het officiële Macron FC Nantes thuisshirt 2022-2023 voor volwassenen. In dit voetbalshirt speelt FC Nantes de Ligue 1 en Coupe de France thuiswedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. 

Het FC Nantes thuisshirt 2022-2023 is een eerbetoon aan de Passage Pommeraye, een 100 meter lange gallerij met drie verdiepingen in de stad. Het gebouw is gebouwd in de 19e eeuw en is een historisch symbool van de stad. Het voetbalshirt is geel en bevat een all-over print die verwijst naar het gebouw. De ronde hals van het voetbalshirt is een combinatie van groen en wit en deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. De rechterborst en de mouwen bevatten het logo van Macron en de linkerborst het logo van de club. Hoofdsponsor Synergie versiert het midden van het tenue. In de nek op de achterzijde van het FC Nantes voetbalshirt staan acht sterren, die verwijzen naar de acht kampioenschappen. De binnenkant van de hals is uitgerust met een zwart label met daarin het clublogo en het motto van de club: ''On est Nantes''. Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

  • Ronde hals
  • Ademende mesh-inzetstukken
  • Micromesh-inzetstukken
  • OFFICIEEL GELICENTIEERD PRODUCT | Dit officiële, gecertificeerde product is ontworpen en gemaakt door Macron voor en in nauwe samenwerking met de Club. Het voldoet aan de strengste normen van authenticiteit en traceerbaarheid in de toeleveringsketen.
  • Siliconen clubbadge
  • Reliëfdruk

Klik direct op de buttons om dit officiële FC Nantes voetbalshirt 2022-2023 te bestellen. In deze winkels kun je het Nantes tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!