SKU: 34185UW-C00

Koop hier het nieuwste Kappa AS Monaco thuisshirt 2022-2023 voor volwassenen of kinderen. Dit voetbalshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit tenue speelt AS Monaco de thuiswedstrijden in de Franse competitie, Franse beker en in Europa gedurende 2022-2023 in het Stade Louis II.

Het AS Monaco thuisshirt 2022-2023 wordt zoals altijd gekenmerkt door het zogenaamde diagonale half-om-half design. De helft van het voetbalshirt  is wit en de helft rood. Het rode deel bevat dit jaar flitsende banen.  Deze helften worden gescheiden door een diagonale lijn. Het tenue bevat dit jaar een v-hals. De schouders en mouwen van het tenue zijn dit jaar uitgerust met flitsende zigzag banen.  Op de borst prijken de logo's van de club en Kappa. Het Kappa Omini logo prijkt ook op beide mouwen. Op het midden van het voetbalshirt staat sponsor ETORO. De binnenkant van het tenue bevat een speciaal detail. Hierin is de tekst: ''RISE.RISK.REPEAT'' verwerkt. In de nek op de achterzijde van het tenue staat de kroon van Monaco. Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester. Het tenue is uitgerust met de KOMBAT technologie voor een ongeëvenaarde bewegingsvrijheid en comfort. Bovendien bevat het tenue de Hydroway technologie. Deze technologie zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Klik direct op de buttons om het AS Monaco thuisshirt 2022-2023 te bestellen! In deze winkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!