West Ham United voetbalshirt kinderen 2021-2022

Koop hier het nieuwe West Ham United voetbalshirt voor kinderen. Dit is de speciale KIDS uitvoering van het nieuwste West Ham United thuisshirt voor 2021-2022. Dit shirt kan je kopen in de maten 134, 146, 152 en 158. Dit shirt in kindermaten betreft het shirt waarin de spelers van West Ham United spelen tijdens de thuiswedstrijden in de Premier League en FA Cup gedurende 2021-2022 in het Olympisch Stadion in Londen.

Het West Ham United voetbalshirt 2021-2022 is overwegend maroon en bevat lichtblauwe mouwen. De mouwen worden afgesloten door een bies in het maroon, wit en lichtblauw. Verder bevat het voetbalshirt een polo kraag in het rood, wit en blauw. De rechterborst bevat het logo van Umbro en de linkerborst bevat de officiële clubbadge. In de nek op de achterzijde van het West Ham United thuisshirt zijn de initialen van de club verwerkt: WHUFC.   Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met een technologie, welke zorgt voor de ideale ventilatie en afvoer van vocht. 

Wil jij net als de spelers van West Ham in dit tenue schitteren? Klik dan op de buttons. In deze winkels kun je het West Ham United tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!