West Ham United thuisshirt 2022-2023 (lange mouwen)

Koop hier het nieuwe  Umbro West Ham United thuisshirt 2022-2023 voor volwassenen met lange mouwen. Dit West Ham United voetbalshirt met lange mouwen kun je bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. Dit betreft het voetbalshirt, welke door ''The Hammers'' in de thuiswedstrijden in de Premier League en FA Cup wordt gedragen gedurende 2022-2023 in het Olympisch Stadion in Londen. 

Het West Ham United thuisshirt 2022-2023 is dit jaar geïnspireerd door het thuisshirt van de periode 1991-1993. Dit betreft het voetbalshirt van 20 jaar geleden. Het voetbalshirt is overwegend bordeaux rood (maroon) met lichtblauwe accenten. De schouders bevatten lichtblauwe en witte blokken met een fading print. Ook de band aan de onderkant van de mouwen en de ronde hals zijn lichtblauw. Op de rechterborst prijkt het Umbro logo, de linkerborst bevat de badge van de club en hoofdsponsor BETWAY staat op het midden van het tenue. De linkermouw is uitgerust met het logo van SCOPE MARKET. In de nek op de achterzijde van het tenue staan de twee gekruiste hamers uit het clublogo. Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met een technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Wil jij net als sterren als de spelers van West Ham United in het West Ham United thuisshirt schitteren? Check dan de shops waar je dit voetbalshirt kan kopen! Hier kun je het West Ham United tenue ook voorzien van je eigen naam en nummer of één van de spelers. Bovendien kan je het voetbalshirt laten bedrukken met de officiële Premier League badges op de mouwen.