Tottenham Hotspur warming-up shirt kinderen 2021/2022

Koop hier het nieuwste Tottenham Hotspur warming-up shirt 2021-2022 van Nike voor kinderen. Dit trainingsshirt kan je bestellen in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176. In dit shirt werken de spelers van Tottenham Hotspur de warming-up af ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup, League Cup en Europese wedstrijden gedurende 2021-2022. Dit shirt is dus te bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar. 

Het warming-up tenue van Tottenham Hotspur bevat traditioneel een all-over print en ook dit jaar vormt daar geen uitzondering op. Het trainingsshirt is een combinatie van blauw en zwart en bevat een all-over print, geïnspireerd door het clublogo van Tottenham Hotspur. Op de linkermouw bevindt zich een diagonale gele band. Op de borst prijken de logo's van Nike en de club en bovendien bevat het shirt en ronde hals. De mouwen van het training shirt zijn raglanmouwen. Deze vallen strak om de armen en bewegen perfect mee met de bewegingen van het lichaam.  De Nike trainingskleding bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

  • Nike Dri-FIT technologie voert zweet weg van je huid voor snellere verdamping, zodat je droog en comfortabel blijft.
  • Kenmerkende details laten zien dat je trots bent op de Spurs.
  • Standaardpasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel
  • 100% polyester
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd
  • Weergegeven kleur: Binary Blue/Venom Green/Venom Green

Wil jij net als spelers als de spelers van Tottenham Hotspur in dit warming-up shirt schitteren? Klik dan direct op de buttons!