Merk: SKU: CW1315-090

Bestel hier direct en snel het nieuwste Tottenham Hotspur Nike Air Max voetbalshirt van Nike voor kinderen. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Het voetbalshirt is namelijk beschikbaar in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176.  Dit voetbalshirt wordt niet door de Spurs gedragen dit seizoen, maar is alleen onderdeel van een speciale Nike Air Max collectie van de Londenaren. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen.

Het Tottenham Hotspur 4e voetbalshirt 2021 is qua kleuren geïnspireerd door de Nike Air Max 95 OG colourways. Het voetbalshirt wordt gekenmerkt door de horizontale, brede grijze banen. Deze banen hebben aan de bovenzijde een lichtere tint grijs en lopen naar de onderkant over in het donkergrijs en de onderste baan is zwart. Verder is het tenue uitgerust met neon accenten. De ronde hals heeft deze fel gele tint en ook de band aan de onderzijde van de mouwen hebben deze kleur. Op het midden van de borst prijken het clublogo en de swoosh van Nike in het neon. Het tenue bevat niet het logo van de hoofdsponsor. In plaats daarvan bevat het tenue een speciaal AirMax logo op het midden van het tenue. Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. 

Klik direct op de buttons om dit special edition Tottenham Hotspur voetbalshirt te bestellen voor kinderen en volwassenen. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking! 

Koop deze producten