Tottenham Hotspur uitshirt 2021-2022

Koop hier het nieuwe Nike Tottenham Hotspur uitshirt 2021-2022 voor volwassenen en kinderen. In dit voetbalhirt speelt Tottenham de Premier League, FA Cup en Europese uitwedstrijden gedurende 2021-2022. Dit shirt kan je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. 

Het Tottenham Hotspur uitshirt 2021-2022 heeft dit seizoene een futuristisch design. Het voetbalshirt heeft een all-over print, welke wat weg heeft van een wervelwind of een meteorietinslag! De all-over print op het voetbalshirt is een combinatie van zwart, blauw, roze, oranje en rood en bevindt zich over de body en de mouwen van eht tenue. Het voetbalshirt is verder uitgerust met zwarte details. De band aan de onderkant van de mouwen is zwart en hetzelfde geldt voor de ronde hals. Verder bevat het tenue aan de zijkanten een zwarte taping. Alle logo's op het Tottenham Hotspur uitshirt zijn fel geel. Op de rechter borst prijkt het logo van Nike en de andere borst bevat het logo van de club. Sponsor AIA versiert het midden van het tenue. Het Tottenham Hotspur uitshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Wil jij net als Son, Kane, Romero, Aparecido, Gil, Alli, Ndombele, Skipp, Moura, Tanganga, Bergwijn en andere spelers dit tenue dragen? Klik dan direct op de buttons. In deze winkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Tottenham Hotspur bedrukking gebruikt. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers op het tenue dragen. Directe levering!