Tottenham Hotspur trainingspak kinderen 2020-2021 - Navy/Roze

Koop hier de nieuwste Tottenham Hotspur trainingspak 2020-2021 van Nike voor kinderen. Dit pak is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 en kan je dus kopen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10,11, 12, 13, 14 en 15 jaar.  Dit pak dragen de spelers van de Spurs tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Europese wedstrijden gedurende dit seizoen. Het pak bestaat uit een trainingsjack en trainingsbroek.

Het Tottenham Hotspur trainingsjack 2020-2021 is dit jaar geheel navy blauw met roze accenten. Deze roze accenten komen terug in de logo's en in de diagonale band over de mouwen van het trainingsjack van de Londenaren. Het jack is uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst en bevat ook twee zakken aan de zijkanten. Op de borst prijken de logo's van Nike en de club. De mouwen van deze drill top betreffen zogenaamde raglan mouwen. Deze vallen strak om de armen en bewegen perfect mee met de bewegingen van het lichaam. Hierdoor verlies je geen bewegingsvrijheid. De Tottenham Hotspur trainingsbroek is dit jaar navy blauw en bevat een roze, diagonale  taping ter hoogte van de knielholtes.  Verder is de broek uitgerust met twee zakken aan de zijkanten en staan de logo's van de club en Nike op de pijpen in het roze. De onderkant van de broek bevat enkelritsen, waardoor je deze broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. De bovenkant van de Tottenham trainingsbroek bevat een Flyvent tailleband, waarmee je de pasvorm naar eigen wens kan aanpassen. 

De Nike trainingskleding bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Wil jij net als spelers als Alli, Kane, Son, Bergwijn, Dier, Lucas en andere sterspelers in dit pak schitteren? Klik direct op de buttons!