Tottenham Hotspur trainingspak 2021-2022 - Blauw

Koop hier het Nike Tottenham Hotspur trainingspak 2021-2022 voor kinderen en volwassenen. Dit pak is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Dit pak dragen de spelers van de Spurs tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Europese wedstrijden gedurende 2021-2022. Het pak bestaat uit een training top en trainingsbroek.

De Tottenham Hotspur training sweater 2021-2022 is geheel blauw. Verder bevatten de mouwen een speciale taping ter hoogte van de ellebogen in het fel geel. De mouwen zijn uitgerust met een all-over print van golven, welke onderdeel zijn van het nieuwe Strike template van Nike.  De hoge hals is bovendien uitgerust met een rits tot de borst. Op de borst prijken de logo's van Nike en de club. Deze logo's zijn fel geel. De mouwen van deze drill top betreffen zogenaamde raglan mouwen. Deze vallen strak om de armen en bewegen perfect mee met de bewegingen van het lichaam. Hierdoor verlies je geen bewegingsvrijheid. Verder bevatten de mouwen aan de onderkant duimgaten, waardoor deze de fit hebben van een handschoen en nog strakker om de armen vallen.  De trainingsbroek is dit jaar navy blauw en bevat een fel groene taping op de bovenbenen.  Verder is de broek uitgerust met twee zakken aan de zijkanten en staan de logo's van de club en Nike op de pijpen in het geel. De onderkant van de broek bevat enkelritsen, waardoor je deze broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. De bovenkant van de Tottenham trainingsbroek bevat een Flyvent tailleband, waarmee je de pasvorm naar eigen wens kan aanpassen. 
Dit Tottenham Hotspur trainingspak bestaat voor 91% uit polyester en 9% uit elastaan en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als de spelers van Tottenham Hotspur in dit trainingspak schitteren? Klik dan op de buttons!