Merk: SKU: DZ0846-784SUIT

Koop hier het Nike Tottenham Hotspur trainingspak 2023-2024 voor kinderen en volwassenen. Dit trainingspak dragen de spelers van Tottenham Hotspur tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Europese wedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024. Dit trainingspak kun je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Dit trainingspak bestaat uit een training sweater en een trainingsbroek. 

  • De Tottenham Hotspur training sweater 2023-2024 is volledig goud en bevat alle kenmerken van het Nike Strike template. De mouwen bevatten een all-over print van diagonale lijnen en golven, die samen een design van ruiten vormen. Onder de hals bevindt zich een vlak met een ronding. De training sweater heeft een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen van de Tottenham Hotspur training sweater zijn uitgerust met duimgaten voor de perfecte pasvorm. Op de rechterborst prijkt het Nike logo en de linkerborst bevat het clublogo. Hoofdsponsor GETIR staat op het midden van het Tottenham Hotspur trainingspak. De training sweater is aan de achterzijde iets langer, voor de ideale bescherming. 
  • De Nike Tottenham Hotspur trainingsbroek 2023-2024 is is volledig bruin en heeft alle kenmerken van het Nike Strike template. De bovenkant van de trainingsbroek bevat een design van golven en diagonale lijnen, welke samen een design van ruiten vormen. De trainingsbroek bevat ook de logo's van Nike en Tottenham Hotspur. De zijkanten van de trainingsbroek hebben zakken met ritsen en de bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met de Nike FlyVent tailleband met trekkoord. Hier kun je de pasvorm van de trainingsbroek mee verstellen. Deze trainingsbroek valt strak om de kuiten en enkels en bevat aan de onderkant enkelritsen, waardoor je de trainingsbroek nog makkelijker aan en uit kunt doen over je voetbalschoenen of sneakers.
  • Het Nike Tottenham Hotspur trainingspak bestaat voor 91% uit polyester en 9% uit elastaan en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Klik direct op de buttons om dit officiële Nike Tottenham Hotspur trainingspak 2023-2024 voor volwassenen en kinderen te bestellen!

Koop deze producten