Tottenham Hotspur 3e voetbalshirt 2021-2022

Koop hier het nieuwe Tottenham Hotspur 3e shirt 2021-2022 voor volwassenen en kinderen. In dit voetbalshirt speelt Tottenham vooral de wedstrijden in Europa maar ook een aantal wedstrijden in de Premier League, League Cup en FA Cup.  Dit shirt kan je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL.

Het Tottenham Hotspur 3e shirt is een eerbetoon aan de Londense jeugd! Het tenue is gecreeerd door acht lokale creatievelingen, die in het tenue een print van de N17 buurt hebben verwerkt. Dit betreft het gebied rondom het stadion van Tottenham Hotspur in Londen. Het voetbalshirt is een combinatie van fel groen en paars met een design van v-banen, waarin de N17 print is verwerkt. Het Tottenham Hotspur derde tenue 2021-2022 bevat verder zwarte accenten. De V-hals is zwart en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. De zijkanten van het tenue bevatten een zigzag taping. Alle logo's op dit tenue zijn wit. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de andere borst het clublogo. Sponsor AIA versiert het midden van het alternatieve uittenue. De binnenkant van de hals bevat een speciaal N17 logo. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is verwerkt in de stof van de tenues en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Wil jij net als de sterren van Tottenham schitteren in dit voetbalshirt? Klik dan op de buttons om het shirt te kopen. Hier kan je het shirt van de Spurs laten voorzien van een eigen naam en nummer en de officiële Premier League badges! De bedrukking die hiervoor wordt gebruikt betreft de officiële Premier League bedrukking. Dit is dezelfde printing als de spelers op het shirt dragen tijdens de wedstrijden in de Premier League.