Southampton uitshirt voor kinderen

Koop hier het nieuwste Southampton uitshirt van Under Armour voor kinderen. Het shirt van Southampton kan je dit jaar ook bestellen in KIDS maten. Het shirt kan je namelijk kopen in de maten 128, 140, 152 en 164. Dit shirt is dus beschikbaar voor kinderen van 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. De foto betreft het Southampton uitshirt, maar natuurlijk kan je ook het thuisshirt voor kinderen kopen. 

In dit shirt speelt Southampton de Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden  gedurende dit seizoen. Het shirt van Southampton wordt dit jaar gekenmerkt door de groene en zwarte verticale banen. Bovendien bevat het shirt zwarte mouwen met aan de onderkant een groene bies. Het shirt bevat daarnaast een ronde hals met v-design in het zwart/groen.  Op de achterkant van het shirt prijkt de leus van de club: WE MARCH ON. Op de borst staan de logo's van de club en Under Armour en sponsor Virgin Media staat op het midden van het shirt. Wil jij net als Tadic, Long, Fonte, Soares, Gabbiadini, Hoedt en andere sterspelers in dit shirt schitteren? Klik dan op de buttons. Hier kan je het shirt van Southampton ook laten voorzien van een eigen naam en nummer!

Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester. De Southampton tenues zijn uitgerust met het Under Armour HeatGear®, Systeem. Dit systeem zorgt voor een comfortabel gevoel en meer bewegingsvrijheid voor de spelers. Daarnaast zorgt het Under Armour Signature Moisture Transport Systeem®, dat zweet naar de buitenkant van de tenues wordt getransporteerd