Southampton uit shirt 2017-2018

Koop hier het nieuwste Southampton uitshirt van Under Armour voor volwassenen of kinderen voor 2017-2018. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, S, M, L, XL en XXL.

In dit shirt speelt Southampton de Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden in het St Mary Stadium gedurende dit seizoen. Het shirt van Southampton wordt dit jaar gekenmerkt door de groene en zwarte banen over het shirt. De mouwen zijn zwart en verder bevat het shirt een ronde hals met een v-design met groene en zwarte accenten.De mouwen worden afgesloten door een groene bies.  Op de achterkant van het shirt prijkt de leus van de club: WE MARCH ON. Op de borst staan de logo's van de club en Under Armour en sponsor Virgin Media staat op het midden van het shirt. Wil jij net als Tadic, Long, Fonte, Soares, Gabbiadini, Hoedt en andere sterspelers in dit shirt schitteren? Klik dan op de buttons. Hier kan je het shirt van Southampton ook laten voorzien van een eigen naam en nummer!

100% polyester. De Southampton tenues zijn uitgerust met het Under Armour HeatGear®, Systeem. Dit systeem zorgt voor een comfortabel gevoel en meer bewegingsvrijheid voor de spelers. Daarnaast zorgt het Under Armour Signature Moisture Transport Systeem®, dat zweet naar de buitenkant van de tenues wordt getransporteerd