Southampton voetbalshirt voor kinderen

Koop hier het nieuwste Southampton shirt van Under Armour voor kinderen. Het shirt van Southampton kan je dit jaar ook bestellen in KIDS maten. Het shirt kan je namelijk kopen in de maten 128, 140, 152 en 164. Dit shirt is dus beschikbaar voor kinderen van 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. De foto betreft het Southampton thuisshirt, maar natuurlijk kan je ook het uitshirt voor kinderen kopen. 

In dit shirt speelt Southampton de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden in het St Mary Stadium in Southampton gedurende dit seizoen. Het shirt van Southampton wordt dit jaar gekenmerkt door de brede witte band over het shirt. Deze band wordt geflankeerd door dunnere zwarte banen. Verder is het shirt rood. Ook de mouwen zijn rood en worden afgesloten door een rood/witte bies. Daarnaast bevat het shirt een v-hals en op de achterkant van het shirt prijkt de leus van de club: WE MARCH ON. Op de borst staan de logo's van de club en Under Armour en sponsor Virgin Media staat op het midden van het shirt. Wil jij net als Tadic, Long, Fonte, Soares, Gabbiadini, Hoedt en andere sterspelers in dit shirt schitteren? Klik dan op de buttons. Hier kan je het shirt van Southampton ook laten voorzien van een eigen naam en nummer!

Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester. De Southampton tenues zijn uitgerust met het Under Armour HeatGear®, Systeem. Dit systeem zorgt voor een comfortabel gevoel en meer bewegingsvrijheid voor de spelers. Daarnaast zorgt het Under Armour Signature Moisture Transport Systeem®, dat zweet naar de buitenkant van de tenues wordt getransporteerd