Merk: SKU: 3561-604

Bestel hier direct en snel het nieuwste JOMA Norwich City uitshirt 2021-2022 voor volwassenen en kinderen. In dit tenue speelt Norwich de Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden gedurende 2021-2022. Dit tenue kun je vanaf nu kopen in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen. 

Het Norwich City uitshirt 2021-2022 is overwegend zwart en bevat op de mouwen diagonale lichtblauwe blokken, welke symbool staan voor de vleugels van de kanarie uit het clublogo. Ook de schouders en ronde hals bevatten lichtblauwe accenten. Op de rechterborst en de mouwen staat het logo van JOMA in het lichtblauw. De linkerborst bevat de badge van de club en op het midden van het voetbalshirt staat het logo van sponsor LOTUS. JD Sports is de mouwsponsor van Norwich City en staat op de linkermouw. De binnenkant van de hals bevat de waarden van de club: ''Growth, Integrity, Belonging, Resilience, Pride, Commitment.'' Dit voetbalshirt is uitgerust met de JOMA Dry technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor verkoeling.

Klik direct op de buttons om het nieuwe Norwich City uittenue te bestellen. In deze shop kun je het Norwich tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Directe levering!