Newcastle United 3e voetbalshirt 2021-2022

Bestel hier het nieuwste Newcastle United 3e shirt 2021-2022 van Castore Sportswear. In dit voetbalshirt speelt Newcastle United de uitwedstrijden in de Premier League, FA Cup en League Cup gedurende 2021-2022. Het 3e shirt van Newcastle kan je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL.

Het Newcastle United 3e shirt 2021-2022 is lichtblauw en wordt gekenmerkt door de all-over print van ruiten, welke wat weg hebben van een spinnenweb. Het derde voetbalshirt bevat verder navy blauwe details. De v-hals is navy blauw en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Op de rechterborst prijkt het logo van CASTORE Sportswear en de linkerborst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor Fun88 versiert het midden van het Newcastle United voetbalshirt. De binnenkant van de hals bevat de bijnaam van de club: ''Black & White Army.'' In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt staan de initialen van de club: NUFC. Deze tenues zijn gemaakt van een zeer ademend en vochtafvoerend materiaal met een met verbeterde ventilatie door mesh-panelen onder de oksels. Het tenue is gemaakt van een zeer rekbare stof voor uitzonderlijk bewegingsgemak en een comfortabele pasvorm.

Wil jij net als de spelers van Newcastle United in dit voetbalshirt schitteren? Klik dan op de buttons om het shirt te kopen voor kinderen of volwassenen. Hier kan je het shirt van Newcastle ook laten voorzien van een eigen naam en nummer! Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt!