Manchester United uitshirt 2020-2021

Koop hier het nieuwste Manchester United uitshirt 2020-2021. Dit Manchester United voetbalshirt kan je per direct voor kinderen en volwassenen kopen in de maten 122, 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. In dit tenue speelt Manchester United de Premier League, League Cup, FA Cup en Europese uitwedstrijden gedurende 2020-2021. 

Het nieuwe Manchester United uitshirt 2020-2021 is dit jaar overwegend zwart/groen en bevat een speciale ''legend earth green'' print op het tenue. Deze print bestaat uit een hand gemaakt/getekend design van golven. Het design van het nieuwe uittenue van ''The Mancunians'' is namelijk geïnspireerd door de rit die de fans van de club maken om hun club te volgen tijdens de uitwedstrijden. Het nieuwe tenue van United staat dan ook symbool voor de saamhorigheid van de supporters. Daarnaast is het tenue een eerbetoon aan één van de eerste voetbalshirts van de club. Het eerste tenue dat de club droeg onder de naam Newton Heath was een combinatie van geel en groen en deze kleuren zijn vertaald naar dit nieuwe voetbalshirt.  Verder bevat het tenue een ronde hals en staan de drie strepen van adidas op de schouders in het wit. Op de borst prijken de logo's van  de club en adidas en op het midden van het tenue staat sponsor Chevrolet. Kohler staat als subsponsor op de linkermouw. Deze tricots bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de AeroReady technology van het Duitse sportmerk, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

Wil jij net als sterren als Fernandes, Pogba, Rashford, Martial, Maguire, Ighalo, Lingard, Williams en andere sterspelers in in dit nieuwe shirt van United schitteren? Klik dan op de buttons om dit voetbalshirt exclusief te kopen. Hier kan je het nieuwe shirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de spelers! Hiervoor wordt de originele bedrukking gebruikt!