SKU: FR3672SUIT

Koop hier het nieuwe Manchester United trainingspak 2020-2021 van Adidas voor kinderen. Dit pak kun je bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Het pak is namelijk beschikbaar in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164, 176 en XS.  Dit pak wordt door de spelers van Manchester United gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League wedstrijden in 2020-2021. 

Dit Manchester United trainingspak van Adidas bestaat uit een training top met hoge hals en een strakke trainingsbroek. De top is geheel wit en wordt gekenmerkt door de semi-hoge hals. De hals bevat bovendien een rits tot de borst. De adidas strepen staan dit jaar op de onderkant van de mouwen. De strepen op de rechtermouw zijn oranje en op de andere mouw zwart. Dit is ook de kleur van de logo's. Op de borst prijken de logo's van de club, Adidas en AON. De mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten, zodat de trainingstrui naadloos aansluit op het lichaam. De achterkant van deze Manchester United training sweater is iets langer, voor de optimale bescherming. 

De Manchester United trainingsbroek van het pak is ook legergroen. Deze bevat aan de zijkanten oranje en witte adidas trademark.  Deze trainingsbroek valt strak om de benen en is aan de onderkant uitgerust met ritsen. Bovendien is de Manchester United trainingsbroek uitgerust met twee zakken met een rits. De bovenkant van de trainingsbroek bevat een tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden. Zoals alle trainingskleding van Adidas zijn de pakken van United uitgerust met de AeroReady technology van Adidas, welke zorgt voor optimale prestatie. Wil jij net als sterren als van de Beek,  Pogba, Rashford, Fernandes en andere sterren dit trainingspak dragen. Klik dan op de button hieronder om dit pak exclusief voor volwassenen of kinderen te kopen!

Koop deze producten