SKU: FR3701SUIT

Koop hier het nieuwe Manchester United Champions League trainingspak voor volwassenen. Dit trainingspak kan je kopen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Dit betreft de training top of trainingssweater, waarin de spelers de training en warming-up afwerken ter voorbereiding op de CL wedstrijden gedurende dit seizoen.

De Manchester United Champions League training sweater is dit jaar geheel paars en wordt gekenmerkt door de camouflage print aan de zijkanten van de mouwen en de zijkanten van de training top. Verder is deze training sweater uitgerust met een adidas EQT kraag. Dit is een combinatie tussen een v-hals en opstaande kraag. De hals bevat bovendien een rits tot de borst. De adidas strepen staan aan de onderkant van de mouwen en zijn geel. Alle logo's op deze training sweater zijn oranje. De rechterborst bevat het adidas logo en de linkerborst het clublogo. Sponsor AON prijkt op het midden van de sweater. In de nek op de achterkant van de training top is de duivel uit het clublogo verwerkt. De mouwen betreffen zogenaamde raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om de armen en bewegen perfect mee met de bewegingen van de armen. Bovendien bevatten de mouwen duimgaten aan de onderkant. Dit zorgt ervoor dat de training top strak om het lichaam valt en heeft de fit van een handschoen. Kenmerkend aan de training top is dat de achterzoom wat langer is. Dit biedt ook weer extra bescherming. 

De Manchester United Champions League trainingsbroek is geheel paars en wordt gekenmerkt door de drie adi strepen over de zijkanten van de trainingsbroek.  Deze strepen zijn geel. Verder bevat de trainingsbroek aan de bovenkant een tailleband met trekkoord. Met deze band kan de pasvorm worden aangepast. Op de broek staan bovendien de logo's van de club en adi in het oranje.  Daarnaast zijn de zijkanten van de broek uitgerust met zakken met ritsen. De onderkant van deze  trainingsbroek bevat handige enkelritsen, waardoor je deze broek makkelijk over je voetbalschoenen of sneakers aan en uit kan doen. Deze trainingsbroek heeft een tapered fit. Dit houdt in dat deze met name strak valt rondom de enkels en kuiten.

Zoals alle trainingskleding van Adidas zijn de pakken van United uitgerust met de AeroReady technology van Adidas, welke zorgt voor optimale prestatie. 

Koop deze producten