SKU: IJ4849SUIT

Koop hier het adidas Manchester United trainingspak 2023 voor kinderen. Dit trainingspak kun je vanaf nu bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Dit trainingspak is beschikbaar in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176. Dit trainingspak wordt door de spelers van Manchester United gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup, League Cup en Europese wedstrijden gedurende de tweede seizoenshelft van het seizoen 2022-2023. 

De Manchester United training sweater 2023 is volledig lichtroze en bevat zowel zwarte als lichtblauwe accenten. De schouders bevatten een blauw vlak met daarin zwart/blauwe adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van het adidas logo. De zijkanten van de training sweater bevatten een zwart vlak met daarin een design van geometrische vormen, geïnspireerd door de structuur van doelnetten. Dit gedeelte bevat ook een diagonale lichtblauwe lijn. Op de borst prijken de logo's van de club en adidas. De mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten, zodat de trainingstrui naadloos aansluit op het lichaam. De achterkant van deze Manchester United training sweater is iets langer, voor de optimale bescherming.

De Manchester United trainingsbroek 2023 is geheel zwart en wordt gekenmerkt door de drie blauwe adidas strepen over de zijkanten van de trainingsbroek. De broek heeft alle kenmerken van het adidas adidas Condivo template. Boven de adidas strepen staat een vlak met daarin geometrische vormen en een diagonale lijn. Dit is kenmerkend voor het adidas Condivo 22 template. Verder bevat de trainingsbroek aan de bovenkant een tailleband met trekkoord. Met deze band kan de pasvorm worden aangepast. Op de trainingsbroek staan bovendien de logo's van de club en adidas  Daarnaast zijn de zijkanten van de broek uitgerust met zakken met ritsen. De onderkant van deze Manchester United trainingsbroek bevat handige enkelritsen, waardoor je deze broek makkelijk over je voetbalschoenen of sneakers aan en uit kan doen. Deze trainingsbroek heeft een toelopende pasvorm, wat betekent dat deze vooral strak om de kuiten en enkels valt. Het Manchester United trainingspak 2023 bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren!

Klik direct op de buttons om dit Manchester United trainingspak 2023 voor kinderen te bestellen. 

Koop deze producten