Manchester United Champions League trainingsshirt 2020-2021

Koop hier het nieuwste Manchester United Champions League trainingsshirt voor kinderen en volwassenen. Dit speciale training shirt voor het kampioenenbal kan je kopen in de maten S, M, L, XL en XXL. Dit trainingsshirt wordt door Manchester United gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden gedurende 2020-2021.

Het Manchester United Champions League trainingsshirt is dit jaar geheel paars en bevat aan de zijkanten meshpanelen met een camouflage print in dezelfde kleur. De adidas strepen op de schouders zijn geel en alle logo's op het tenue zijn oranje. Dit shirt is geheel blauw en bevat een v-hals. Op de borst prijken de logo's van de club en adidas. De mouwen van dit shirt zijn raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om de armen en bewegen perfect mee met de bewegingen van de armen. Deze mouwen hebben een iets langere fit. Dit geldt bovendien voor de lengte van het shirt. Deze is ook iets langer om de optimale bescherming te bieden tegen de kou. Verder bevat het shirt een extra taping in de nek, voor de perfecte pasvorm. Wil je net als van de Beek, Pogba, Fernandes, Rashford, Greenwood, Lingard, De Gea, Maguire, Martial en andere sterren schitteren in dit shirt? Klik dan direct op de buttons om het te kopen! 

Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren!