Manchester United trainingsshirt 2020 - Rood

Koop hier het nieuwste Manchester United trainingsshirt voor kinderen en volwassenen. Dit trainingsshirt wordt door Manchester United gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Europa League wedstrijden gedurende de tweede seizoenshelft van 2019-2020, dus van januari tot mei 2020.

Dit shirt is geheel rood en bevat een v-hals. Over de schouders en mouwen lopen zwarte adidas stripes. Daarnaast is het shirt uitgerust met zwarte accenten. Zo zijn de zijkanten van het voetbalshirt uitgerust met een diagonale band in het zwart. Op de borst prijken de logo's van de club en adidas en AON staat als sponsor op het midden van de trainingskleding van United. De mouwen van dit shirt zijn raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om de armen en bewegen perfect mee met de bewegingen van de armen. Verder bevat het shirt een extra taping in de nek, voor de perfecte pasvorm. Wil je net als Pogba, Martial, Rashford, James, Maguire, Martial, Wan-Bissaka, Greenwood, Fred  en andere sterren schitteren in dit shirt? Klik dan direct op de buttons om het te kopen! 

Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas Climacool technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren!