Manchester United keepersshirt 2020-2021 - Grijs/Oranje

Koop hier het nieuwste Manchester United keepersshirt voor kinderen en volwassenen. Dit is het shirt dat gedragen wordt door keepers als De Gea, Grant en Romero in de Premier League, FA Cup en Europese wedstrijden gedurende 2020-2021. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL.

Het keepersshirt van Manchester United heeft dit jaar een standaard adidas template, namelijk het adiPRO20 template. Het keepersshirt is grijs en wordt gekenmerkt door de brede taping aan de zijkanten van het voetbalshirt. Deze taping bevat een camouflage print in het grijs/oranje. Deze kleuren komen ook weer terug in de adidas EQT v-collar van het keepersshirt en een deel van de mouwen. Op de borst prijken de logo's van adidas en de club en het midden van het tricot is uitgerust met het logo van Chevrolet. De linkermouw bevat het logo van subsponsor KOHLER. De keeperstenues van United zijn uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Klik op de buttons om dit shirt te kopen. Hier kan je het nieuwe keepershirt van United ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de spelers. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt.