Merk: SKU: 772348-23

Bestel hier het Manchester City Chinese New Year voetbalshirt 2023 voor volwassenen. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. Dit voetbalshirt wordt als warming-up shirt gedragen ter voorbereiding op de wedstrijden in de tweede seizoenshelft van het seizoen 2022-2023. Dit betreft een limited edition voetbalshirt. 

Het Manchester City Chinese New Year voetbalshirt is donkerblauw en bevat een all-over print van een maanlandschap, verwijzend naar de maanlanding van 2013 met de Jade Rabbit. Het voetbalshirt bevat ook gouden details. Deze kleur komt terug in de V-hals en in alle logo's. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is goud. De rechterborst en de mouwen bevatten het Puma logo en op het midden van het tenue staat sponsor Etihad Airways. De linkerborst bevat het logo van Manchester City. Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het tenue. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt opnieuw het logo van de club met daaromheen een graphic van een konijn. Het Chinese jaar 2023 betreft het jaar van de konijn. De linkermouw bevat het logo van Nexen Tyre. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.  Cityzens, juich Manchester City toe en verwelkom het Chinese Nieuwjaar met dit speciale shirt. Het heeft gouden details en een op maat gemaakt patroon, geïnspireerd op de maan, om de gelegenheid te markeren.

  • dryCELL: Prestatietechnologie ontworpen om vocht van het lichaam af te voeren en je tijdens het sporten vrij te houden van zweet
  • Bevat gerecycled materiaal: Gemaakt van 100% gerecycled materiaal, exclusief afwerkingen en decoraties, als een stap richting een betere toekomst
  • Regular-fit
  • Ingezette mouwconstructie met raglan-achternaad
  • Plat gebreide V-hals
  • Officieel clubembleem op de borstPUMA Cat-logo op de borst

Wil jij net als sterren als de spelers van Manchester City in het Manchester City Chinese New Year voetbalshirt 2022-2023 schitteren? Klik dan op de buttons om het voetbalshirt te kopen. 

Koop deze producten