Merk: SKU: 765722-02

Koop hier het Puma Manchester City uitshirt 2022-2023 voor kinderen of volwassenen. Dit voetbalshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL, XXL. In dit voetbalshirt speelt Manchester City de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League uitwedstrijden in 2022-2023.

Het Manchester City uitshirt 2022-2023 is geïnspireerd door het voetbalshirt van de periode 1969-1970. In deze jaren wonnen the Citizens de FA Cup, League Cup en de Europa Cup II. Destijds had het Manchester City uittenue verticale zwarte en rode banen. Dit jaar zijn de banen diagonaal op het voetbalshirt geplaatst. Deze banen zijn geïnspireerd door de drie rivieren: de Irwell, Irk en Medlock.  De mouwen zijn zwart en bovendien bevat het voetbalshirt een v-hals. Alle logo’s op het tenue zijn geel. De rechterborst en de mouwen bevatten het Puma logo en op het midden van het tenue staat sponsor Etihad Airways. De linkerborst bevat het logo van Manchester City. Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het tenue. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt een graphic van de boot uit het clublogo. De linkermouw bevat het logo van Nexen Tyre. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

  • dryCELL: prestatietechnologie ontworpen om vocht van het lichaam af te voeren en je tijdens het sporten vrij te houden van zweet
  • Gerecycleerde inhoud: Gemaakt met ten minste 20% gerecycled materiaal als een stap naar een betere toekomst
  • Normale pasvorm
  • Ingezette mouwconstructie met raglan-achternaad
  • Platte gebreide v-hals
  • Geborduurd PUMA Cat-logo op de borst en mouwen
  • Officieel teamembleem op de borst
  • Ribbels: 97% Polyester, 3% Elastaan
  • Materiaal Buitenkant: 100% Polyester

Wil jij net als sterren als de spelers van Manchester City in het Manchester City uitshirt 2022-2023 schitteren? Klik dan op de buttons om het voetbalshirt te kopen. Hier is het mogelijk je voetbalshirt te voorzien van de officiële Premier League bedrukking van jouw eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club!

Koop deze producten