Manchester City uit shirt 2020-2021

Koop hier het Manchester City uitshirt voor kinderen of volwassenen voor 2019-2020. Dit voetbalshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL, XXL. In dit voetbalshirt speelt Manchester City de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League uitwedstrijden in 2020-2021. 

Het uitshirt van Manchester City is dit seizoen een eerbetoon aan de wijk Castlefield en het Bridgewater Canal in de stad. De wijk en het kanaal dateren al van de Romeinse tijd en staan ook symbool voor Manchester als industriële stad. Het Bridgewater Canal was het eerste industriële kanaal wereldwijd en hier werd ook de eerste intercity spoorlijn aangelegd. Momenteel is het het centrum van creativiteit en muziek in stad.  Het Manchester City uitshirt 2020-2021 is geheel zwart met een all-over print verwijzend naar Castlefield en het Bridgewater Canal. Daarnaast is het tenue uitgerust met een v-hals. Bovendien bevat het tenue gouden details. Deze komen terug in alle logo's op het tenue. De linkerborst bevat het logo van Manchester City. Op het midden van het tenue staat Etihad Airways en de linkermouw bevat het logo van NEXEN TIRE. Het logo van Puma prijkt zowel op de rechterborst als op de mouwen. De achterkant van het voetbalshirt is geheel zwart en in de nek is de bijnaam van de club verwerkt: CITY. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

Wil jij net als sterren als Aguero, Mahrez, De Bruyne, Jesus en nog meer sterren in dit shirt schitteren? Klik dan op de buttons om het shirt te kopen. Hier is het mogelijk je shirt te voorzien van de officiële Premier League bedrukking van jouw eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club!