Manchester City trainingspak kinderen 2021-2022

Koop hier het nieuwste Puma Manchester City trainingspak 2021-2022 voor kinderen. Dit is het pak waarin de spelers van City de trainingen en warming-up afwerken gedurende 2021-2022 ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden dit seizoen. Dit pak is voor kinderen beschikbaar in de maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176.

De Manchester City trainingstrui is volledig grijs met groene accenten. Deze groene accenten komen terug in de taping op de schouders en de band aan de zijkanten van de mouwen en de zijkanten van de training sweater. Deze taping bevat een patroon van flitsende geometrische vormen en golven. Ook alle logo's op de training sweater zijn groen.  Op de borst staan de logo's van Puma en City. Het Puma logo staat ook op beide mouwen. De mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten. Deze zorgen ervoor dat de trainingstrui nog strakker om het lichaam valt. De mouwen zijn bovendien raglanmouwen, welke perfect meebewegen met de bewegingen van het lichaam.  De trainingsbroek is zwart met groene en rode accenten. De broek is tevens uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. De trainingsbroek valt strak om de benen. De reden hiervoor is dat de broek is gemaakt van een combinatie van polyester en elasthaan. Met de tailleband aan de bovenkant van de trainingsbroek kan je de pasvorm naar wens aanpassen. De onderkant van de broek bevat kleine enkelritsen, zodat de de broek makkelijk over je schoenen aan en uit kan doen. De trainingskleding van City bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Wil jij net als sterren als Grealish, De Bruyne, Mahrez, Foden, Sterling, Torres, Jesus, Zintsjenko, Dias en nog meer spelers dit pak met trots dragen? Klik dan op de buttons!