Manchester City Champions League trainingspak 2021-2022 Navy

Bestel hier het nieuwste Manchester City trainingspak 2021-2022 voor kinderen en volwassenen. Dit pak kan je kopen in de maten 122, 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Dit is het trainingspak dat door de spelers van City gedragen wordt tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden gedurende 2021-2022. Dit pak bestaat uit een trainingstrui en een strakke trainingsbroek.

De Manchester City trainingstrui is volledig navy blauw met grijze accenten. Deze grijze accenten komen terug in de taping op de schouders en de band aan de zijkanten van de mouwen en de zijkanten van de training sweater. Deze taping bevat een patroon van flitsende geometrische vormen en golven. Ook alle logo's op de training sweater zijn grijs/zilver.  Op de borst staan de logo's van Puma en City. Het Puma logo staat ook op beide mouwen. De mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten. Deze zorgen ervoor dat de trainingstrui nog strakker om het lichaam valt. De mouwen zijn bovendien raglanmouwen, welke perfect meebewegen met de bewegingen van het lichaam.  De trainingsbroek i ook navy blauw met zilveren accenten. De broek is tevens uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. De trainingsbroek valt strak om de benen. De reden hiervoor is dat de broek is gemaakt van een combinatie van polyester en elasthaan. Met de tailleband aan de bovenkant van de trainingsbroek kan je de pasvorm naar wens aanpassen. De onderkant van de broek bevat kleine enkelritsen, zodat de de broek makkelijk over je schoenen aan en uit kan doen. De trainingskleding van City bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Dit trainingspak heeft een normale fit.

Wil jij net als sterren als Grealish, De Bruyne, Mahrez, Foden, Sterling, Torres, Jesus, Zintsjenko, Dias en nog meer spelers dit pak met trots dragen? Klik dan op de buttons!